Best of Berlin, januari 2018

Dags för en recap av januari här på Best of Berlin. Det har varit fullt ös i lilla livet och inte fullt så stort fokus på bloggen som jag brukar ha. Det hoppas jag kunna ta igen nu i februari och när våren gör sitt intågande igen. Våren i Berlin. Åh! Det är det bästa som finns, det kan jag berätta. Längtar så. Men först - vad hände i januari?
 
Först ut var ett inlägg där jag berättar vad jag saknar i Berlin när jag inte är där. Promenader, frukost, lunch, kvällshäng. Ja, det är mycket. En mix av mina favoriter, helt klart! Och vad mer kring favoriter? Jo, det blev ett helt inlägg fyllt med Best of 2017. Vad för guldkorn upplevde jag eller som landade på bloggen? Spana in här! The Best of Best of Berlin så långt kanske.
 
Promenader på våren i Berlin. Finns knappast något bättre.
 
Det gjordes, i vanlig ordning, även en recap av januari genom tiderna här på Best of Berlin. Vad har skrivits förut under januaris månad som är värt att lyftas igen? En hel del visar det sig. Läs om Baumhaus Bar, Gel Gör och historiska saker värda att komma ihåg med mera. Ett inlägg med en karta över gratissaker att hitta på i Berlin landade också här på bloggen. Kan även det klassas som värt att komma ihåg eller ;) Se den här för att spara kronor.
 
Jag skrev om Gorki Park. Trevligt ställe för en bit mat eller goda drinkar. Red Russian blev en favorit. På tal om att äta och dricka, fast åt det mer nyttiga hållet, skrevs även ett inlägg om Dean & David. En grön kedja där du hittar allehanda mackor, soppor, currys och juicer. Smask! Jag presenterade också en recenssion av ett hotell igen. Det var länge sedan så nu var det dags. Holiday Inn Berlin City Centre West fick utmaningen att leva upp till mina förväntningar och nästan alla uppnåddes. Frukosten behöver dock få sig en uppfräschning. Och namnet kortas ner. Säger högt pjuh varje gång jag måste skriva det :p
 
Till sist, men definitiv inte minst, så postades ett inlägg om Befrielsens årsdag. Något som aldrig får glömmas. 73 år sedan i år och det som skrämmer mig är att snart finns det inga kvar som har upplevt det. Nu är det vår uppgift att hålla minnena levande, glöm aldrig det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...