Helg i Berlin?

Ni har väl sett väder-appen över Berlin som finns längre ner till vänster här på bloggen?
 
Allt som oftast när jag har besökt Berlin så har det varit fantastiskt väder. Och jag har förstått att jag är bortskämd, men jag tror ändå att vädret är något som brukar hålla sig ganska stabilt i just Berlin. Av alla mina turer har endast en blivit "tråkig" på grund av vädret, och självklart var det den gången jag hade med mig halva familjen för att visa upp min favoritstad.
 
Men! Nu verkar vädret vara på rätt sida igen, så om du inte har något för dig i helgen - åk till Berlin. [X] check på den, eller? ;)
 
 

Restauranger jag vill √ från listan

Lunchtid och jag vill lämna vidare några tips jag fått från andra, men inte bockat av [√] än. Restauranger som fått mycket beröm från olika sidor och personer. Just nu är även östra delen av Berlin väldigt "inne" vilket märks av dessa rekommendationer kartmässigt... ;)
 
Vi tar det från början:
 
1. Aunt Benny.
Ska tydligen ha en av Berlins bästa brunchmenyer. Ja ni hör ju. Måste spanas in i det närmsta.
 
 
 
2. Babel.
Ett turisttätt ställe som sägs ha fantastisk meze och turkisk mat. Spännande!
 
 
 
3. Datscha.
Rysk restaurang. Säger nästan allt. Jag vill prova! Ska också ha fantastiska grejer med häftiga smaker.
 
 
 
4. Knofi.
Ligger på Bergmannstrasse, som är ett måste för alla mat- och kulturmänniskor, och ska ha så-goda-luncher. Snart check på den?
 
 
 
5. Si An.
Och Si An. En av Berlins mest kända restauranger? Sägs ha bästa vietnamesiska maten i stan. Och då jag aldrig har testat det måste även det provas.
 
 
 
6. White Trash Fast Food.
Har hört såå mycket gott om detta sätlle, men ännu inte kommit hit. Måste med andra ord bockas av fortast möjligt. Coola burgare, smarriga sallader. Ja, det kan du tydligen hitta här.
 
 
Och så kartan;
0 kommentarer
publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Berlin, aunt benny, babel, berlinblogg, berlintips, best of berlin, bestofberlin, blogg, datscha, knofi, mattips, restaurang, si an, tips, white trash fast food, äta i berlin
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...