Shopping vid Ku'damm

Okej. Vi måste snacka shopping. Som jag berättat tidigare så hamnar vi ofta på ett hotell i närheten av Ku'damm. Ku'damm har också en hel del trevlig shopping och jag måste ju bara få presentera mina favoriter;
 
 
 
1. Nike world. Måste en tränande Nike-freak säga mer?
 
2. Bershka. Coola kläder, lite hetare än H&M i modegrad och möjligen lite dyrare.
 
3. Forever 21. Love it! Samma som Bershka i beskrivningen bara det att här är mer. Mer, mer, mer. Rockigare, sötare, finare. Översta våningen är även ett himmelrike för den som gillar accessoarer... :)
 
4. Pull & Bear. Samma här - en aningen hetare än H&M. Snygga basplagg kan du hitta här!
 
5. & other stories. H&Ms systerprojekt som inriktar sig på mer design och lite finare material. Om inte annat så är det kul att ta sig en titt på de fina sakerna :)
 
6. C&A. Här kan du verkligen hitta blandad kompott. Mycket fint men även mycket som känns förlegat. Riktigt schyssta priser dock, så helt klart värt att ta sig en titt!
 
7. Pylones. Himlen för pryl-lovers. Kommer dedikera ett senare inlägg om detta :p
 
Övriga röda prickar: Affärer som ändå kan vara värt att nämnas. För självklart finns även Zara, H&M, Deichmann, Rossmann, en maaaassa skobutiker på rad med mera, med mera.
 
Trevlig shopping ♣♣♣ <-- klöver, hehe :p

0 kommentarer
publicerat i Shoppa i Berlin
Taggar: & other stories, Berlin, Bershka, C&A, Forever21, Ku'damm, Nike, Pull & Bear, Pylones, Shopping, best of berlin

Berlin by night, några sevärdheter

Något som jag gillar med stora städer generellt är att de inte bara är fina på dagen utan även på natten. Det känns helt enkelt som att de lägger ner med tid på att belysa det vackra även kvällstid. Och så även i Berlin. Förstås ♥
 
 

Tänk en gång till

... på något vis måste det ju nämnas Europavalet som stod för gårdagens agenda. Att en massa främlingsfientliga partier röstades in som styrande inom EU. Hjälp! Genast dras det paralleller i mitt huvud om förintelser och överstyrande stater. Återigen - har vi inte kommit längre?
 
Riktigt, riktigt mörkrädd blir man. Dags att lysa med ljus och lykta inför höstens val. Annars vet jag någon som inte vill bo kvar. Det som skrämmer en mest är dock att det är likadant på många ställen i världen. Vart ska man gå? Och som en viss Oldsberg brukade säga - vart är vi på väg?

Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...