Berlins restaurangdagar - igen?!

Hörrni! Nu är det alltså dags för nästa set av restaurangdagar. Förra gången fick de tydligen inte nog av bra erbjudande. Denna gången är det, om jag har förstått saken rätt, mer fine dining än sist.
 
Fram tills på söndag 5/7 kan du käka goa två-rätters menyer från 19 euro. Ser dock på hemsidan att det mesta landar på 34. Men varför inte? God mat kan man ju, trots allt, inte få nog av.
 
 
 

Sommarfavoriter

 
Fyra bilder från vårt midsommarfirande i Berlin.
Mys i en park, kebab, en hel drös med hallon och trevliga drinkar på Irish pub ♥
 
Tänkte att vi kör en i repris. Fyra favoriter från mitt sommar-Berlin. Spana in länken och ut och utforska. Se så, spring på! :) - Och sen måste du berätta! Vilka är dina favoriter?

Rahaus - inredning i Berlin

Hemma i Småstaden håller jag på att fixa i en ny lägenhet, vilket innebär att sensorn för inredning har höjts markant. Sedan tidigare älskar jag Fischers lagerhaus, som ligger vid Kulturbryggeriet i Berlin, och även Depot, som har butiker runt om i stan, har fått sig otaliga besök i det sista.
 
En ny favvo för i sommar är dock Rahaus. Finns också på ett antal platser i stan och varje butik har sin inriktning. Home, Country, Living eller Loft. Cool inredning till riktigt schysst pris. Jag la ögonen (och nästan också pengarna) på en lampa som i Sverige skulle kosta 3-4 000. I Berlin? 198 euro. Ka-tjing! Så den blir det nästa gång.
 
Dock inte lampan på denna bild (så cool!) men var ju tvungen att ta en bild. Älskar bubblorna! Soffborden har jag likadana sedan tidigare. Köpta för samma pris dessutom, pjuh! ;)
 
 
Hemsida, plats och öppettider: Rahaus.de

0 kommentarer
publicerat i Shoppa i Berlin
Taggar: Berlin, Shopping, berlinblogg, berlintips, best of berlin, bestofberlin, inredning, rahaus, shoppa, shoppa i Berlin
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...