Blue Man Group

Påskhelgen kommer spenderas i Berlin och för kunna bocka av något från min att se och göra-lista har jag bokat biljetter på Blue Man Group på fredag. Spännande! Jag har egentligen ingen aning om vad de gör för någon typ av show, mer än att det är något åt Stomp-hållet men många gånger som jag vandrat förbi en av deras planscher och sagt just det. Vad gör dem? Nu ska jag få veta.
 
Biljetterna bokade jag via sidan som du kommer till nedan och mer om Blue Man Group kan du läsa --> här... <--
 
 
0 kommentarer
publicerat i Se & göra i Berlin
Taggar: Arkaden Potsdamer Platz, Berlin, Potsdamer platz, berlinblogg, berlintips, best of berlin, bestofberlin, blogg, blue man group, musik, tips

Ritter Sport Bunte Schokowelt

Alltså, inte för att vara sån, men hur i sjuttsingen har jag missat detta under alla mina år i Berlin? Ofattbart! Jag måste ha vandrat förbi ett dussintal gånger. Det leder mig till att tro att skyltningen inte är den bästa? ;) Så. För att vi inte ska missa detta mera berättar jag här nu om:
 
Ritter Sports chokladvärld. Hallå eller!
 
 
Än så länge kan jag inte berätta så mycket, då jag inte varit där, men efter vad jag läst till mig på TripAdvisor och liknande sidor har jag fått bekräftat att här kan du minsann göra din egen chokladmix. Tipsen som ligger är att vandra in i butiken, beställa sin chokladblandning (se ingredienslista nedan) och sedan vandra upp till deras chokladcafé i väntan på att din beställning svalnar. Nams!
 
Hit ska jag nästa gång, var så säker!
 
 
Adress: Colourful ChocoWorld Berlin, Französische Straße 24, 10117 Berlin
U-bahn: U6 Französische Str., U2 Stadtmitta / Hausvogteiplatz
 
Öppettider:
Måndag - fredag - 10.00-17.45
Lördag - 10.00-17.15
Söndagar - 10.00-16.00

Markthalle neun (9)

Jag vill så spana in Markthalle neun. Very, very badly. Saluhall med massa trevligheter som jag hört mycket gott (nomnomnom) om. Hehe. Från recensionerna på TripAdvisor verkar dessa röster inte ha fel.
 
Saluhallen är en (nummer nio) av 14 som byggdes i Berlin under sena 1800-talet, för att förbättra hygienen vid försäljning av livsmedel. Hallen har haft öppet från och till och restaurerades sommaren 2011. De har öppen marknad torsdag och fredag 12.00-20.00 samt på lördagar kl. 10.00-18.00. En matupplevelse utlovas! Så ja. Ett besök är ett måste, tror jag bestämt!
 
 
Hitta hit: Eisenbahnstraβe 42-43
U-bahn: U1 Görlitzer Bahnhof, Uhlandstraβe.
S-bahn: S5, S7, S75 Warschauer straβe.

Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...