Un Poco Loco i Berlin

Det bästa jag vet i matväg är nog indisk- samt mexikanskt mat. Och italienskt. Och kanske spanskt. Och thaimat... i vilket fall. Poco Loco är en restaurang som serverar mexikansk mat och fantastiskt god sådan! Jag och mina Berlinpolare provade på ett par rätter och var nöjda alla tre, så två tummar för Poco Loco. Stämningen var hög när vi satt och åt och det känns som en restaurang dit många ungdomar går och äter middag med kompisgänget eller de som bor i kvarteret - vilket är kring härliga Kollwitzkiez. Trevligt tyckte jag!
 
 
0 kommentarer
publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Cantina mexicana, Mexikanskt, Poco Loco, Prenzlauer berg, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, kollwitzkiez, restaurang

"Uteställen" i Berlin

På tal om Café am Neuen See, som jag skrev om härom dagen, så måste jag delge en gammal goding till lista från iHeartBerlin. Ett gäng trevliga uteställe - som i ställen utomhus - att besöka när värmen slår på. Några, så som ovan nämnda Café am Neuen See, står med på listan liksom Klunkerkranich och Badeschiff (ofc!) men ett par nya guldkorn har smugit sig in.
 
Birgit & Bier har jag varit och nosat på ett par gånger men inte landat in på än - strax får det planeras ett besök hit med andra ord. Holzmarkt / Pampa verkar vara ett grymt mysigt ställe - lägger det på listan helt enkelt. Och Haubertaucher. Hit har jag än så länge bara gått förbi på kvällstid när det vankats fest på Revaler straβe men ett besök dagtid får även det planeras snarligen.
 
Spana in hela listan med tips här via iHeartBerlin och läs mer om ställena jag nämner ovan. Åh, med värmen som har intagit Berlin de senaste dagarna tror jag bestämt att jag får nosa mig till närmsta vattenhål snart!
 
Haubentaucher. - Pic: travelandleisure.com
0 kommentarer
publicerat i Sommar i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Birgit & Bier, Café am Neuen See, Haubentaucher, Holzmarkt, I Heart Berlin, Klunkerkranich, Pampa, bada i berlin, badeschiff, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, sommar, sommar i Berlin

Zeitlos - där tiden står still

 
Ja, på Zeitlos står tiden mestadels still - för här är det sommar året runt. Så härligt! Baren har sand på golvet, en "safarilounge", smarriga drinkar och tilltugg som passar temat. När jag var där, för cirka en månad sedan, var det lite ruggigt väder men sås snart solen drar sig fram från molnen tänker jag placera mig på deras fantastiska uteservering. Det här med lampor hängandes över huvudet och svajjande palmer är något som tilltalar mig starkt kan jag berätta. Sen att jag bor något kvarter bort gör inte saken sämre. Vinst, helt klart!
 
Zeitlos finns på tre olika platser i västra Berlin, men denna nedan är den jag har besökt. Häng på nästa gång, vetja!
 
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...