@best.of.berlin

Det går bra för Best of Berlins instagram! I övermorgon bär det av mot Berlin igen och då kommer jag fylla på bildförrådet ytterligare. Som jag längtar! Nedan är ett par av mina mest ♥ bilder. Ni kommer direkt till instagram-kontot genom att klicka på ikonen för IG här uppe i högra hörnet.
 
... och när vi ändå snackar ikoner så kan ni ta ytterligare en titt in på Best of Berlin-kartan, längre ner här i högra spalten. Har fyllt på med platser för Jul i Berlin samt Sommar i Berlin. Så att ni har och göra alla årstider i Berlin...
 
 
 

Re-designing Berlin

Okej, jag erkänner, jag är nördig vad gäller U-bahnkartor. Eller kanske kartor i stort i bemärkelse av tunnelbanor. Oftast är de kantiga i sin förklaring hur stationer hänger ihop men här har jag ramlat över ett par versioner som visar på motsatsen. Den cirkelformade (1) - hur det egentligen ser ut - tyckte jag mest om. Kul att även se den kurva som jag så många gånger åkt i.
 
Klicka på bilden för fler, om du som jag tycker att det är lite skoj, trots allt.

Berlin då och nu

Som en följetong, har det blivit nu, med bilder från Berlins forna glansdagar till de nyare - lika glansiga dagar, om ni frågar mig. Denna gången är det dags för tiden runt 1900-talets början.
 
Klicka på bilden för att komma vidare till Berliner Morgenposts samling.
 
 
0 kommentarer
publicerat i Historia i Berlin
Taggar: Berlin, Berliner Morgenpost, berlinblogg, berlintips, best of berlin, bestofberlin, friedrichsstrasse, historia, se och göra i Berlin, sevärdheter i Berlin
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...