Gratis (och billigt) i Berlin

Ni som har följt Best of Berlin ett tag vet att jag gillar när det görs tips av u-bahnkartan. Enkelt och praktiskt, då du som turist ofta utgår ifrån just u-bahnkartan. Denna gången är det Suxeedo som har gjort en variant av gratisnöjen som vi inte får missa. Otaliga museer och stadsrundturer finns på kartan (bokstavligen). Så, skriv ut och ta med dig på nästa tur till Berlin!
 
Klicka på kartan för förstoring och förklaringar.
 
0 kommentarer
publicerat i Se & göra i Berlin
Taggar: Berlin, U-bahn, att göra, berlinblogg, berlintips, best of berlin, bestofberlin, gratis, museer i Berlin, se och göra i Berlin

11 annorlunda butiker i Berlin

Ytterligare en spännande lista från Visit Berlin, med 11 annorlunda butiker i Berlin. För vad sägs om butiken där du kan köpa kuddar, halsband eller ryggsäckar i formerna av olika korvar? Eller butiken där du köper kläder, smycken med mera i lösvikt? Eller, varför inte, loppisbutiken där du hyr en låda för att sälja dina saker? Smart, för övrigt!
 
Två som nämns har jag stor lust att besöka, Hallesches Haus samt Urban-Industrial. Två, vad jag kan utläsa, inredningsbutiker med det lilla extra av industriell touch. Spännande!
 
Pic: VisitBerlin / Aufschnitt Berlin
0 kommentarer
publicerat i Shoppa i Berlin
Taggar: Aufschnitt Berlin, Berlin, Die Fachfrau, Hallesches Haus, Pick n Weigh, Shopping, Urban-Industrial, berlinblogg, berlintips, best of berlin, bestofberlin, butiker i Berlin, shoppa, shoppa i Berlin

Topplistorna

Du glömmer väl inte att kika in under kategorin Topplistor om Berlin här på bloggen? Där hamnar gräddan av alla tips, mina absoluta favoriter.
 
Missa heller ej att klicka på ♥ här nedan om det är något inlägg du gillar extra mycket, eller att lämna en kommentar eller fråga ifall det är något du undrar över. Att snacka (och vara) Berlin är min största hobby, så frågor tas gladeligen emot :)
 
 
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...