Things to do in Berlin

En vårdag i Berlin
 
I helgen så spanade jag runt efter oupptäckta saker att göra i Berlin och hittade ett par listor jag tänkte dela. De innehöll, för mig, inte så många nyheter men då jag tyckte tipsen var en härlig mix kommer de här ändå. The Sunday Chapter har gjort en lista med 50 punkter och ett par av dem kräver kommentarer.
 
Som nummer 23. Ja, i princip alla i Berlin drick club mate men för att vara ärlig förstår jag inte varför? Smakar kolsyrat sviskon/plommon fylld med koffein. Verkligen inget jag skulle välja i normala fall. Nummer 38, att besöka Unsicht bar. Det är absolut en kul grej men tyvärr är maten ingen kul upplevelse. En av de få ställe jag har skrivit negativt om här på Best of Berlin.
 
Men - punkt 39 är en sak som ligger på min lista sedan tidigare. En bar som serverar mat tillsammans med klassisk cabaréunderhållning. Coolt! Även nummer 49 finns på listan, att minigolfa i mörker. Se hela listan här!
 
Nästa lista är skriven av Not a Nomad som även har 50 punkter på sin lista. Punkt 6. Ja, i Berlin dricker man öl, men i Berlin dricker man även blandöl. Det är en tyskgrej. Så vill du prova Berliner Weiβe - do it! Oberoende vad en annan säger. Du kanske till och med kommer gilla det.
 
Punkt 24, att besöka (och äta mat) på den turkiska marknaden vid Maybachufer. Samma sak här - gör det bara! För övrigt ett av mina favoritområde i Berlin ♥ Nummer 42 är även det en sak som ligger på min lista, att besöka Gärten der Welt. Ska vara en upplevelse! För att inte tala om punkt 50. Något alla borde göra! :D Nyfiken på vad? Se hela listan här.

0 kommentarer publicerat i Se & göra i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Not a Nomad, Sunday Chapter, Things to do, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...