Anna Blume

 
 
För flera, flera år sedan fick jag tipset om att ta en fika/lunch/frukost på Anna Blume. Det var en supertrevlig servitör som jag och min dåvarande sambo klämde på Berlintips och detta var ett av dem. Jag har nämnt Anna Blume tidigare här på bloggen men aldrig kommit mig för att skriva ett riktigt inlägg. På tiden, med andra ord.
 
Joachim, aka min trevliga servitörskompis, menar på att Anna Blume har en av Berlins godaste koppar kaffe. Men då jag sällan dricker kaffe "svart" utan helst vill pimpa till det med en massa trevligheter kan jag inte säga något om detta. Jag kan istället säga att deras frukosträtter, så som blandtallrikar och äggröror är Mmm! Jag gillar skålarna med frukt du kan beställa och deras varm choklad som serverar i jumbomugg.
 
Området som Anna Blume ligger i är ett av mina favoritområden i Berlin. Mysiga fik, personliga små butiker och lummiga gator med söta små parker. Kollwitzkiez alltså ♥ Vill du ta en mysig paus kan du vandra ditåt med andra ord.

0 kommentarer publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Anna Blume, Berlin, Best of Berlin, Frukost, Prenzlauer berg, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, brunch, fika, frühstück, kollwitzkiez, kollwitzplatz, lunch, äta i berlin, äta och dricka i Berlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...