Zeit für Brot

Alltså! Som jag skrivit om tidigare här på Best of Berlin så bytade jag ut mitt träningsintresse mot fikaintresse när jag flyttade till Berlin. Och något som Tyskland gör riktigt bra är fikabröd. Kakor av alla de slag och stort ska det vara. Dubbla storleken på kakor du får på svenska kaféer och du är framme. Inte mig emot, måste jag erkänna ;)
 
På Zeit für Brot är det med andra ord tid för (fika)bröd. Här äter du stora smarriga kakor som skärs ut direkt från bakformen. Chai latten de serverar är inte fy skam den heller, så ta din tid när du går innanför dörrarna här. Ett poppis ställe där det söta står i fokus. I like!
 
 
Zeit für Brot finns på flertal platser i Berlin, men varför inte gå förbi den som ligger bredvid Yamyam när du ändå är på plats? Eller, det kanske var en dum grej förresten. Hit ska du gå hungrig, så att du orkar med hela den stora smaskiga kakan.
 
0 kommentarer publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Zeit für Brot, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, fika, fikabröd, omnomnom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...