Frukost: Café Aedes Signorello

I helgen när mitt älskade besök var i Berlin unnade vi oss frukost ute varje dag. Inget som normalt händer men åh, vad det var trevligt! Tror det får bli en repeat på den under varma helgsommardagar. Ett ställe vi landade på var Café Aedes Signorello. Som ni märker var det lite av en italiensk stämpel på caféet, som verkar drivad av en äldre herre som vandrade runt med goda kaffekoppar och frågade om allt hade smakat. Och ja, gott var nämnet!
 
Jag valde en croissant med ost och skinka samt en skål med yoghurt, müsli och en massa frukt. Frukt alltså! Inget jag kan få nog av, speciellt under sommarmånaderna. Då blir det frukt till frukost, frukst till lunch och frukst till mellis. I vilket fall tycker jag att ni ska hälsa på Signorello och smaka på hans goda frukost. Att caféet ligger invid Savignyplatz gör liksom inte saken sämre, som är ett av mina favoritområden i Berlin.
 
 
0 kommentarer publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Aufschnitt Berlin, Best of Berlin, Café Aedes, Café Aedes Signorello, Croissant, Fruhstück, Frukost, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, frukt, italienskt, savignyplatz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...