Straβenbräu

En sak jag tycker är härligt i Berlin är alla många vardagar kan bli till vilken helgdag som helst. Berlinare är verkligen ett folk som lever ut under sommarperioden och sådan är jag också. Man ska njuta medan man kan! I onsdags förra veckan gick därför jag och två vänner ut på tur i stan. Vi sightseeing:ade och besökte barer. Trevligt, sådär mitt i veckan!
 
Ett ställe vi besökte var Straβenbräu. Ett ölhak där de brygger i princip all öl på stället. Vi provade på ett flertal och alla hade sin egen charm. Som ett Brewdog fast mindre och i Berlinsk tappning, skulle jag vilja säga. Straβenbräu ligger vid Ostkreuz (ett finfint ställe att hänga på en kväll, om man vill ha nära till många klubbar, med andra ord), ett område jag knappt vandrat runt i alls faktiskt. Ja, se där, det finns alltid så enormt mycket Berlin kvar att upptäcka! :)
 
 
0 kommentarer publicerat i Uteställen i Berlin, Äta och dricka i Berlin;
Taggar: Barer, Barer i Berlin, Berlin, Best of Berlin, Ostkreuz, Straβenbräu, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, bryggerier, uteställen, äta och dricka i Berlin, öl, ölcafé, östra Berlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...