Mixtape Bagel-Burger

Nu i sommar så har jag en grej på gång i att testa en massa saker som stått på min Berlin-lista länge, länge. Än så länge har det blivit en massa ätande på en massa trevliga matställe och nu i helgen ska jag, förhoppningsvis, åka mot Pfaueninsel - ön där det bor massvis med påfåglar. Ett matställe som stått på den där listan ett bra tag är Mixtape. Varför det har tagit sån läng tid att besöka kan jag faktiskt inte svara på, då det nästan är det ställe på min lista som legat närmst hem. Jag fyller väl någonstans i den där klyschan att det alltid var de barnen som bodde närmst skolan som kom sist till lektionen, eller något.
 
I vilket fall. På Mixtape kan du alltså äta hamburgare i bagelbröd. Vad är det för speciellt med det, kan man ju fråga sig. Förutom för att det är ett hål i mitten på brödet är dessa bröd normallt sätt krispigare på ytan än vanliga hamburgarbröd. Något jag tyckte var trevligt. Mixtapes sötpotatis pommes frites övertygade till och med nästan den här saltfreaken om att sött är grejen. Nästan ;)
 
 
0 kommentarer publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Bagel, Bagel-Burger, Berlin, Best of Berlin, Hamburgare, Mixtape, Sötpotatis, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, burgare, moabit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...