Paydos Burger i Berlin

Strax innan jul var jag på nyöppnade Paydos Burger och provade deras hamburgare. Paydos har funnits tidigare utmed Wittenbergplatz (U1, U2, U3) i form av en mexikansk restaurang, men nu har de alltså ett nytt koncept med hamburgare (och diverse sallader och kakor) på menyn. Och jag säger såhär; vem sjutton behöver McDonalds? På Paydos får du en fantastisk hamburgare som grillas som du vill ha den för ynka 6 €. Att stället har en trevlig inredning där du kan se direkt in i köket gör inte saken sämre. Perfekt om du har vägarna förbli Ku'Damm och vill ha en billig och god hamburgare. Så, nu har jag slängt lagom med glitter över dem.
 
 
Du hittar Paydos Burger på Bayreuther Str. 9 / hörnet Wittenbergplatz 3A, 10789 Berlin. Deras öppettider är 11.00-23.00 söndag - torsdag, och på fredagar kör de 11.00-24.00. Perfekt för "nattamacka", som min lillasyster hade uttryckt det ;)

0 kommentarer publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Hamburgare, Ku'damm, Paydos, Paydos burger, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, kurfürstendamm, wittenbergplatz, äta i berlin, äta och dricka i Berlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...