Helger i Berlin

På tal om att promenera i stan. Helgerna i Berlin är något av det bästa som finns tycker jag. Trots att jag är en sådan som mer än gärna förgyller den Berlinska vardagen med att göra något roligt mitt i veckan så är det fortfarande helgen som hägrar högst. Jag brukar se till att ta långpromenader, upptäcka något jag inte har upptäckt förr eller unna mig en fika med varm choklad och muffins.
 
Som jag beskrev om kylan i Berlin för ett par inlägg sedan så känner jag även att vädret blir lite vad man gör det till. I ett par veckor i slutet av januari/början på februari var här kallt och grått. Typiskt tråkigt väder. Men början av denna veckan, jisses! Våren har kommit på besök och jag hoppas för glatta livet att den stannar. För visst är det ändå så att allt blir lite trevligare när solen kan värma våra ryggar när vi går.
 
 
Ett par bilder från en vanlig söndagspromenad i Berlin. Ett LIEBE som står resolut innanför Kulturbryggeriets roströda väggar. En vacker Dom på avstånd. En magisk solnedgång med en itsibitsi Guld Elsa i fjärran och ett riksdagshus i morgonsken. Livet kan vara sämre alltså.
 
En kommentar publicerat i Allmäna tips & info om Berlin, Leva i Berlin;
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Domen, LIEBE, Reichstag, Spree, Spree am Kanzleramt, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, kulturbrauerei, kulturbryggeriet, liebe, promenera mera, riksdagen
#1 - - Kanaan Berlin :

Vi ser fram emot att träffa dig :)

Kanaan team

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...