Händer i Berlin 25-27 november

Varje dag är ni ett stort gäng människor som landar in på den här bloggen vilket är riktigt kul! Best of Berlin är en väldigt nischad blogg så jag förväntar mig inte Blondinbella-siffror i statistiken direkt. Men ni som ramlar in - tack för det! Jag vill passa på att be om er hjälp. - Vad hade ni velat läsa mer om här på Best of Berlin? Mattips? Uteliv? Shopping? Sevärdheter? Historia om staden? Ja, hit me! Skriv en kommentar nedan så hjälper ni mig på vägen fram. Dessutom kan ni vid nästa besök trycka på ♥ som finns längst ner under varje inlägg om det är något ni tycker är extra trevligt att läsa om. Så får jag en hint om vad skriva härnäst. Tack tack på förhand!
 
För att det här inlägget inte bara ska bli en fråga ställd ut i cyberrymden måste jag ju även delge er Visit Berlins helgtips för den här gången. Mycket julmarknader står (så klart) i fokus, men även filmfestivaler och - tomatfestival! Spännande! In och läs mer här vetja.
 
Pic: Visit Berlin / Wolfgang Scholvien
2 kommentarer publicerat i Se & göra i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Filmfestival, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, jul, jul i Berlin, julmarknader, tomat, visit berlin
#1 - - Anonym:

Jag önskar att du skrev mer om historia och även sevärdheter. Men samtidigt gillar jag blandningen du har idag

Svar: Vad kul! Mer historia och sevärdheter kan vi ordna :) Tack så mycket!
Best of Berlin

#2 - - Anonym:

Jag önskar att du skrev mer om historia och även sevärdheter. Men samtidigt gillar jag blandningen du har idag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...