Loppis i Berlin

Flohmarkt - Loppisar. Berlin är fullt av dem och på senaste turen besökte vi ett par. Bilderna nedan är från Mauerpark, Berlins mest kända loppis där mer "vanliga" loppisfynd blandas med konst, fantastiskt hantverk och nya uppfinningar. Helt klar värt en titt eller två!
 
 
Den andra loppisen jag kan rekommendera är den via Ostbahnhof. Här har vi varit ett par gånger och här kan du hitta coola möbler och inredningsdetaljer. Försökte mig på att köpa en designlampa här en gång men (tyvärr) så visste säljaren vilken dyrgrip han hade så den fick inte följa med hem den gången.
 
Den tredje då. Den hittar du direkt invid knuten på S-bahnlinjen Tiergarten. Här fylls hela långa Under den Linden med "fynd" varje söndag, om inte oftare. Förhoppningsvis förekommer här fynd, då det är maaassor av bord och säljare här, men än så länge har jag inte orkar gå igenom attt för att hitta något. Finns dock både möbler, inredning, kläder och "pöcke", som vi säger i söder för onödigt smått.
 
Den fjärde - Arkonaplatz. Ett par stånd med retromöbler, konst, kläder och blandat pöcke. Sist såg jag bland annat supercoola lampor i form av gamla bokstäver som hört hemma på diverse företag.
 
 
På Bergmannstraβe hittar du även en loppis som jag har nämnt här. Så vad säger du? Är nästa Berlintur räddad, eller kommer du behöva sitta trångt i baksätet bland konstiga fynd? :p
0 kommentarer publicerat i Se & göra i Berlin
Taggar: Berlin, arkona platz, bergmannstrasse, berlinblogg, berlintips, best of berlin, bestofberlin, flohmarkt, loppis, mauerpark, ostbahnhof, s-bahn, tiergarten
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...