Marrakesch Art & Lifestyle Berlin

 
Marrakesch art & lifestyle. En liten marockansk butik jag återkommer till under mina besök i Berlin. Varför? Dels för att jag gillar den marockanska stilen. Värme är ett ord som kommer snabbt på tungan. Och dels för att här kan du hitta, enligt mig, underbara saker. Mannen som driver butiken (vars son visst bor två mil från mig själv, fick jag veta förra gången jag pratade med honom!) har en blandning av möbler, tyger, lyktor, burkar och smycken. Burkarna är det som brukar få följa med mig hem. För ja. Jag gillar burkar... Färglada saker i fina former.
 
Öppettider: måndag - fredag 11.00-19.00, lördag 11.00-17.00
Närmsta U-bahn: U2 Eberwalderstr.
 
Här hittar du deras hemsida och nedan ser du var ni hittar butiken. Ta en sväng förbi vetja! Området runt omkring är värt ett besök i sig en fin sommar- eller vårdag kan jag tala om! Kollwitzplatz har finfina marknader på helgerna, Café Anna Blume ska ha en av de bästa muggarna kaffe samt bruncher i stan samt Si An, som jag nämnde här. På Oderberger str. finner du Café Möbel samt längst till vänster på gatan finns Mauerpark. Kändaste (lopp)marknaden / Flohmarkt i stan.
 
 
... och ja. Jag kom hem med två burkar. Denna gången också... :p "En kan inte ha för många burkar".

0 kommentarer publicerat i Se & göra i Berlin, Shoppa i Berlin;
Taggar: Anna Blume, Berlin, Marrackesch, Möbel, Prenzlauer berg, berlinblogg, berlintips, best of berlin, bestofberlin, blogg, flohmarkt, mauer, mauerpark, tips
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...