The Bird Barbecue - amerikansk bbq

För ett par dagar sedan så provade jag och pv:n ett ställe som vi vandrat förbi så många gånger. Det har lockat oss med dofterna av rökighet och sötma och nu äntligen var det dags, en varm lördagskväll styrde vi stegen mot Prenzlauer Berg och The Bird Barbecue.
 
På menyn hittar du olika slags rökta köttvarianter, beroende på tid och dag. De flesta dagar verkar de dock ha både pulled pork, brisket och ett tredje alternativ som även går att kombineras med trevliga chorizos. Vi valde att prova deras kombo-menyer, för att kunna smaka av så mycket som möjligt, och deras sidorätter impade stort. Mac n' cheese, coleslaw, majs och svarta bönor - allt var smaskens och så var också köttet.
 
Vill du ha en amerikansk smakupplevelse i en trevlig miljö är detta ställe alltså något för dig. Du kan boka bord via deras hemsida här och du hittar dem på mysiga Oderbergerstraβe 61 i Prenzlauer Berg.
 
Pics: The Bird Barbecue
0 kommentarer publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Best.Of.Berlin, Prenzlauer berg, The Bird Barbecue, amerikansk, bbq, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, äta i berlin, äta och dricka i Berlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...