Tapas på Mundo

Förut så hade jag en tapas-favorit i stan vid namn Ruz. Ruz va det bästa jag visste och de hade så god mat, så trevlig stämning och så trevliga drinkar. Ni kan du tro att jag blev glad när jag numera bor granne med en magisk tapas-restaurang!
 
Det hann gå ett år boende med stället runt hörnet innan jag provade den men på grund av corona (eller tack vare, vad vet jag) så var de stängda på grund av renovering. Nu är de öppna och ingen är gladare än jag!
 
Mundos tapas är smarriga och har ett bra pris - speciellt för att ligga mitt i hetaste turiststråket. Mina favoriter är deras chorizo, saltade mini-paprikor, friterad manchego och en version av köttbullar i mumsig sås. Alltså, jag känner det redan nu, detta kommer bli mitt nya stammis-hak. Lycklig tjej som hittat ett nytt fantastiskt tapas-ställe i Berlin! Ps... deras sangria är magisk så nöj dig inte med en liten karaff...
 
Maten sist var så god så har tyvärr ingen bild att visa, har i stället lånat en från deras galleri (där de för övrigt även har en bild på en något grinig snubbe sittandes i en soffa hahah... jaja).
Pic: Mundo
 
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...