Vår (och sommar) i Berlin

Tidigare i veckan (och hela förra helgen) var det strålande sol och en rejäl värme Berlin - så himla skönt! - och det gjorde, kan vi anta, att Visit Berlin tog sig i kragen och sammanställde en tjusig vårkarta för Berlin. Trevliga parker att hänga i, utebarer att sitta vid, picknickvänliga platser och så vidare. I tisdags låg jag på en filt i Tiergarten och pluggade (magiskt) och i helgen blev det häng vid Monbijoupark / James-Simonpark vid Hackescher Markt - helt klart en favorit hos mig.
 
Är du i Berlin i helgen, eller kommande veckor när värmen tros bli bättre och bättre (läs; varmare och varmare), spana in kartan och gå mot valfri härlig park i Berlin. Gröna stråk finns det gott om så du kommer snart hitta din favorit, det är jag säker på. Klicka på bilden för att se den i större storlek och för mer info från Visit Berlin.
 
 
0 kommentarer
publicerat i Sommar i Berlin, Tipskartor om Berlin;
Taggar: Berlin, Best of Berlin, James-Simon-Park, Monbijoupark, Picknick, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, hackescher markt, karta över Berlin, kartor, parker i Berlin, sommar, sommar i berlin, tiergarten, tipskarta, utebarer, visit berlin, värme, vår i Berlin
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...