Att ta seden dit man kommer!

Nej hörni, jag har varit så seg på att skriva vettiga inlägg det här året (på grund av vi vet vad) men jag måste rycka upp mig nu! Jag har sett hela den här perioden som en period med regler och förbud och även om jag inte har lidit värst av det så känner jag att inställningen mot regler och förbud är något som jag borde vända.
 
Vad sägs om att tänka på rådande situation som en ny kultur och att vi måste ta seden dit vi kommer? Mask inomhus, okej. Kortare öppettider, okej. Umgås få med avstånd, okej. Lets do it. Mina vänner och jag har setts utomhus, sedan regeln om att endast kunna ses två och två släpptes, och ätit pizza på en filt vid kanalen medan solen sänktes över trädkronorna. Livet är bra!
 
Pizzan köpte vi på Zola i Kreuzberg och Zola borde få ett inlägg för sig för här hittar du en av Berlins godaste pizzor. Jag återkommer med en recension så snart tiden är mogen. För nu ville jag mest skriva att jag äntligen ska åka till Svea, till familjen och den lilla pluppen jag saknat. Som jag längtat och väntat! Det blir en flygtur mellan Tegel och Kastrup tidigt en morgon och efter det ska jag ta ett dop i havet i Småstaden. Det blev en sommar i Svea ändå ♥

Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...