När det lättar!

Soooom vi har väntat och längtat efter det här - Berlin börjar återigen öppna upp! Efter att ha varit i princip nerstängt (med butiker, restauranger, caféer, bios och barer) börjar saker och ting så smått att öppna upp. Även om allt har kortare öppettider så finns det dock tid till att köpa det som man nu vid en ny säsong behöver. Jag har dock sett denna nerstängda period som en detox som har gjort mig gott. 
 
Men sommarkläder behöver jag om jag inte ska få solsting på mina soliga promenader och att ta en middag ute är något jag har längtat efter. Jag längtar även efter att kunna börja träna igen men vi får se när det händer. Än är gymmen stängda och jag kan även tänka mig att det kommer dröja ett bra tag innan de startar upp gruppträningsklasserna igen, vilket är det jag vurmar för. Bodycombat - jag saknar dig.
 
Karantänsregeln för Sverige släppte även härom dagen vilket gjorde mig såså glad! Jag har längtat efter min familj och framför allt att få krama om min lilla systerdotter som fyller tre om ett par dagar. Jag vill fira henne mer henne och överösa henne mer ballonger och kärlek. Hoppas hoppas det går vägen!

Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...