Stand up comedy i Berlin

En tradition jag och min vän Lauren har är att vi går på stand up comedy nästan varje vecka. På torsdagar bär det av, först på matmarknad och sedan på komedi. Om det var någon som undrade över mitt fredag hela veckan-liv så är det alltså såhär det är. Varje tillfälle tas tillvara för att njutas!
 
På torsdagar är det alltså dags för Crazy Stupid Berlin på Süss War Gestern i Friedrichshain. En liten trevlig klubb i vanliga fall (likväl en av mina favoriter!) som alltså under dagarna agerar bar och comedy club. Tyrone Stallone heter mannen bakom showen som tillsammans med sin kompis Daniel bjuder in mindre komiker att delge sina akter.
 
I slutet på varje show läser de upp frågor ställda av publiken och kommer på komiska svar. När showen är slut ger du dem ett par euro som tack och kan fortsätta hänga i baren med en drink eller vandra hemåt, uppfylld i själen. Yes, detta är något av det bästa jag vet.
 
 
Crazy, Stupid, Berlin-Comedy Show – Comedy In English, Berlin
 
Jag har även besökt Cosmic Comedy ett flertal gånger och tycker du kan se roliga akter även här. Cosmic Comedy ligger runt hörnet från där jag bor, vid Rosa-Luxemburg-Platz i Mitte. På gatuplan och ovanvåning ligger Belushi's sportbar och hostel och comedy-klubben hittar du i källaren. Har du tur är det dags för en av deras pizza-kvällar, vilket ger dig fri tillgång till pizzabuffén, en drink i baren och en två timmar lång show för 15€. 
 

 
0 kommentarer
publicerat i Se & göra i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Best.Of.Berlin, Cosmic comedy, Crazy Stupid Berlin, Stand up comedy, Standup Club, Süss War Gestern, Süß War Gestern, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, comedy
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...