Street food i Berlins kulturbryggeri

I söndags var jag på kulturbryggeriets matmarknad, Street food auf Achse. Jag har varit där en gång tidigare och det är ett starkt tips till er som vill prova på en mängd trevlig street food ur diverse bilar och stånd. På en söndag, dessutom, då stan i sig är en stor lugn oas. Kulturbryggeriet (eller Kulturbrauerei) är förövrigt en mysig plats på vintern, då julmarknaden där är sådär folktät så att det blir härligt och med en touch av medeltid.
 
Men - street food var det. I helgen provade jag på både raclette och pulled pork sandwich och allt var såå gott! Tips alltså!Marknaden på söndagar öppnar klockan 12 och slår igenom dörrarna klockan 18. Och du hittar lättast hit genom att ta U2:an till Eberwalderstraβe. Smaklig måltid!
 
 
Redan idag ska jag fylla på street food-förrådet genom att gå på Markthalle Neuns matmarknad. At last, som man säger! Denna marknad har jag skrivit om ett par gånger tidigare men aldrig kommit förbi när den varit öppen. Men ikväll, då smäller det! Recension om detta kommer så småningom. Mmm!

0 kommentarer
publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Food truck, Street food auf Achse, Sunday market, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, eberwalderstrasse, kulturbrauerei, kulturbryggeriet, markthalle, markthalle 9, street food
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...