Corona i Berlin: mat hem

Ett ämne som jag kanske inte hade föreställt mig att skriva om när jag startade denna bloggen var om hur man beställer hem mat när man sitter i karantän. Detta är dock en verklighet för många i och med rådande så här kommer en smart liten lista med (webb-)ställen där du kan beställa hem mat och livsmedel om du inte kan gå utanför hemmet. Hur man får mat hemlevererat, helt enkelt.

 
Get Now - här hittar du mat och hushållsartiklar
Gorillas - en ny budbärare i stan där du hittar mat och hushållsartiklar. Även barn- och djurmat finns
Bringmeister - har det mesta du kan tänka dig behöva, inklusive tidningar och (för de som vill) tobak
Motatos - tyska versionen av Matsmart. Rädda mat från att gå hädan och få den billigare!
 
På toppen av dessa kan man även beställa hem mat från sin lokala Rewe och få det hemlevererat, eller upphämtat i butik. På Hello Fresh kan du beställa hem matlådor á la Linas matkasse där du själv tillagar maten, eller om man är en tröttis så finns det en mängd företag att beställa ifrån vad gäller restaurangmat. Lieferando och Wolt går varma i våra kvarter. I dryckesväg beställer jag och pojkvännen lite då och då från Flaschenpost som levererar dina drycker inom loppet av två timmar. Sist men inte minst måste jag lägga till Onfos. En matbutik online där du kan beställa hem svensk mat. Inte helt dumt!
 
En matbild från Zimt und Zucker, ett matställe jag saknar i dessa (stängda) tider.
0 kommentarer
publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Best.Of.Berlin, berlinblogg, berlintips, best of berlin, bestofberlin, beställa hem mat, mathem, matleverans, äta i berlin, äta och dricka i Berlin
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...