Julmarknader i Berlin 2020

Jag må gilla mycket om och i Berlin men om det är något jag uppskattar med perioden som närmar sig så är det julmarknader. Jag är en vår- och sommartjej av rang, så att ljusa upp mörkret med mys är viktigt för mig. Berlins julmarknader startar i slutet av november av varje år och i år har jag varit osäker på hur eller om de skulle köras överhuvudtaget. Men! Så verkar det i dagsläget (kan så klart ändras i och med läget men nu håller vi tummarna!).
 
De som planerar Berlins olika marknader håller nu som bäst på att förbereda nya koncept som, förhoppningsvis, kommer stoppa människor från smitta. Vi kan anta att det blir strängare regler för hur många personer som får lov att vistas på marknaderna samtidigt och hur de byggs upp, med mer rum mellan stånden. 
 
Visit Berlin har i varje fall nu listat ett par marknader som ser ut att gå av stapeln, trots detta märkliga år, och jag hoooppas för fullt att det kommer bli bra. Jag längtar efter glühwein, lumumba, att dofta grillad bratwurst på torget och att äta quarkbällchen. Du hittar listan här och så småningom kommer jag dela mina favoriter och hur vi i år kommer få ta del av julmarknaderna i Berlin :) 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Jul i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Best.Of.Berlin, Weihnacht in Berlin, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, jul, jul i Berlin, julmarknader, weihnacht, weihnachtsmarkt
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...