Antica Roma

När jag var som mest turist i Berlin, innan jag flyttade hit, landade jag i princip alltid i ett hotell nära Wittenbergplatz i väst. Stället som oftast fick sig ett besök var Noah's (som du kan läsa mer om här i ett inlägg skrivet för ca 100 år sedan), vilket är en restaurang som serverar tysk mat mixad med sådant som folk gillar bäst.
 
Bredvid ligger Antica Roma. Ett ställe som jag aldrig besökte och anledningen? Ja två om minnet inte sviker, ett då det knappast verkade ha några gäster, vilket normallt sett ses lite som ett dåligt omen, och två då uteserveringen inte var så attraktiv med sina plastiga stolar... Ja, ytligheterna vann.
 
Jag har fortfarande inte kommit mig för att gå dit men det måste det bli ändring på nu. Varför? För att de är en av mina senaste crusher vad gäller pasta. På Lieferando dök det upp ett ställe som hade det jag gillar bäst - laxpasta och en beställning blev lagd. Maten min sambo och jag beställde var fenomenal och först senare såg jag just att det var denna Antica Roma jag beställt ifrån. Aj, aj, aj. Så många fantastiska pastor jag missat genom åren men nu, nu ska jag ta igen dem alla. Mums!
 
Så tips, tips! Gå hit eller beställ om du vill. Du kommer inte ångra dig!
 
Pic: Antica Roma
 
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...