Noch mall - noch mal, återbruk och second hand

För bara ett litet tag sedan bar det av till en ny adress här i Berlin. Efter varje flytt känner jag att jag downsizar och endast bär med mig det som jag verkligen tycker om. Men det är ju även så att saker kommer och går, prylar går sönder eller passar helt enkelt inte in i din nya lya eller liv. 
 
Vissa går på loppis och andra går till IKEA. Jag får väl erkänna att jag ofta går till det blågula huset men det finns ju många alternativ, och tur är väl det! Vill du läsa mer om loppisar i Berlin kan du göra det via denna länken, och om du vill ha fler tips håller du i hatten... -->
 
Noch mall är en butik i Berlin som tar emot gamla saker - och säljer dem efter renovering som nya. Så bra! Du kan hitta finfina möbler, husgeråd, kläder och prylar till billigare priser men bra kvalitet! Är inte det vi alla behöver? Själv är jag för närvarande på jakt efter ett barbord och barstolar till vårt nya kök. Stolarna har blivit slitna av små katt-tassar (läs: klor...) och bordet är snäppet för stort för att kännas hemtrevligt. På noch mall tror jag att jag kommer hitta det jag söker, så småningom. Så snart någon annan får för sig att byta till något annat, då är jag där och norpar godsakerna. Ka-tjing!
 
Ta en titt in på deras hemsida för att läsa mer om deras koncept. Älskar't!
 
 
* Noch mal betyder på tyska "igen" eller "en till", vilket så klart passar denna butik som handen i handsken, i den lilla ordvitsen.
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...