Jul var det här!

... eller ja, i alla fall julmarknadstider! I år har en del marknader börjat extra tidigt (detta för att ta ikapp fjolårets uteblivna marknader kan jag tro). Och jag klagar definitivt inte över detta! Jag har inte varit något större fan av julen om man jämför med min lillasyster (å andra sidan kan nog ingen vara lika julgalen som hon) men julmarknader är något jag dras till.
 
Marknader i Berlin är något som gör mig varm inombords - och det inte bara av all glühwein och "mit schuss" som erbjuds. Det doftar liksom lite godare generellt i stan på något vis och julstämningen smyger sig ut utanför marknadernas kanter vilket är härligt. Så jag får väl erkänna: mer jul, ge mig!
 
Det som är viktigt att komma ihåg för i år är att hålla koll på vilka som håller öppet (då det är färre än vanligt av förståeliga skäl) samt se vilka regler som gäller. Mask eller ej, vaccinerad eller ej, testad eller ej och så vidare. Den infon hittar du smidigt via denna smarta lilla länk (klick!).
 
 
0 kommentarer
publicerat i Jul i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Weihnacht in Berlin, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, jul, jul i Berlin, julmarknader, julvärld, weihnacht, weihnachtsmarkt
Visa fler inlägg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...