Berlin light festival 2019

Som om det inte vore nog att hösten i princip är här nu (trots helgens plötsliga 23 varma grader) så ska jag redan skriva ett inlägg om vad som händer i slutet av oktober. Då är det nämligen dags för Berlins ljusfestivaler - Berlin Leuchtet och Berlin Light Festival - vilka lyser upp staden på ett helt härligt sätt. Har du inte planerat in en tripp till Berlin ännu i höst eller vinter är därför detta ett hett tips!
 
Från den 11e till och med den 20e oktober kommer Berlin lysas upp på flertalet platser och på flertalet sätt. Stadens många sevärdheter täcks av ljusinstallationer som har skapats av ljuskonstnärer och illustratörer från runt om i världen. En så mysig anledning att ta långa promenader på kvällarna, när mörkret sluter sig om oss. 
 
Via denna länk finns en lista över vilka platser och monument som kommer "deltaga" i årets festival. Platser som ligger i stadens alla riktningar brukar vara med, så det finns mycket att upptäcka dessa dagar. Mys! Jag ser fram emot oktober i Berlin :)
 
 
0 kommentarer publicerat i Se & göra i Berlin
Taggar: Berlin, Berlin Leuchtet, Best of Berlin, Best.Of.Berlin, berlin light festival, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, festival of lights, leuchter, light festival, oktober
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...