Boutique Hotel i31 Berlin Mitte

Förr i tiden, innan jag flyttade till Berlin (omgång 1), så var det lite min grej att recensera hotell i Berlin. För det är bara att inse, jag och mr Christer har inte riktigt varit några hostel-människor. Här i december så besökte vi ett nytt hotell som vi gillade väldigt mycket, vilket med andra ord förtjnar en (fin) recension. Jag skriver i och för sig om saker som inte direkt "hamnar på listan" också, men det är ju, så klart, extra roligt när man blir nöjd. Så here we go!

 
Läge: i31s läge är perfekt om man vill vara mitt i smeten. Ett par minuters promenad tar en till Friedrichstraβe, till Hauptbahnhof eller till Mauerpark om somrarna. Torstraβe med sina mysiga restauranger är nära och kollektivtrafiken bokstavligen runt knuten. Även om det inte är ett personligt favoritområde så uppskattar jag det enormt!
 
Rummen: Boutique Hotel i31 är just vad det heter, ett boutique hotell i frän tappning. Som denna slags hotell är mest är det hemtrevligt, personligt, speciellt och coolt. Allt i en trevlig mix och en mix jag tycker i31 lyckats bra med. Sen att sängen var en av de bästa jag någonsin sovit i gör allt än bättre. I vårt rum fanns det tyvärr ingen minibar/kyl, vilket om vintern kanske inte är några problem, men då detta krävs en Berlins sommar (tro mig) var det synd.
 
Frukost: - vi åt ingen frukost på hotellet, så kan inte recensera utbud mer än att konstatera att de har frukost och du kan välja at äta den i matsalen eller på rummet.
 
Service: På i31 kunde du även låna ipads, vilket jag tycker var lite roligt. Nu har kanske många med sig egna surfplattor eller datorer men en kul tvist som säkert är uppskattat. Gratis wifi ingår även i priset, vilket de flesta hotell i Berlin numera har (vilket inte var något självklart för bara ett par år sedan). Utveckling, tjoho!
 
Du hittar bilder på Boutique Hotel i31 på Booking här, där du även kan boka hotellet.
 
 
0 kommentarer publicerat i Bo i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Best.Of.Berlin, Boutique Hotel i31 Berlin Mitte, Hotell i Berlin, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, bo i berlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...