Best of Berlin, augusti 2018

Och så var det september! Jag är jag tillbaka i Europa och jag längtar något enormt över att få komma tillbaka till Berlin. Tolv veckor har gått sedan jag var i Berlin, vilket är det längsta på många många år. Hjälp. Snart är jag dock tillbaka i stan igen, vilket gör mig lättad och glad :D Innan dess ska vi dock sammanfatta augusti och följa efter med ett par inlägg. Vi kör!
 
Jag började månaden med ett klassiskt inlägg över vad som händer i Berlin en helg (och ytterligare en). Mycket som vanligt, och då är ändå inte allt med på listan. Vill du ha en outsinlig källa till upptäcksresor är därför Berlin en bra grund att ha. Komsi komsi :) 
 
Jag delade en video över en lista med saker du inte ska göra eller inte får missa när du är i Berlin. Ett par riktigt bra tips och ett par som kan ses som självklara men som av samma anledning även kan glömmas bort. Spana in filmen här och kommentera om du håller med. 
 
Utöver detta klagade jag lite mer över min Berlinsaknad från Sydney (där jag befann mig i åtta veckor) och skrev ner mina Berlinfavoriter jag längtade till som mest. Platser som snart får ett vältjänt besök av moi. Kan inte beskriva nog hur begeistrad jag är över det. Snart ses vi igen, Berlin ♥
 
Nu när jag strax är på plats i Berlin igen är min förhoppning att inläggsgraden ska komma tillbaka som vanligt. Önskar du något specifikt, tips, recensioner, kommentarer eller tankar - lämna gärna en kommentar så skriver jag ihop det så snart jag kan. 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmäna tips & info om Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, en bit favorit, filmer om berlin, händer i Berlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...