Berlinlivet

Som vanligt går tiden (för) snabbt men med det har mycket hänt. Min älskade lilla pälsboll har fått somna in och jag är tillbaka i Berlin, då det vankas praktikplats. Livets upp och ner i en enda som berg-och-dalbana. De senaste dagarna har ägnats åt plugg och att leta Berlinboende - det senare inte lika enkelt som det första. Lyckligtvis har jag fina kontakter som hjälper mig när höstvindarna viner genom Berlin.
 
Med det sagt hoppas jag det löser sig snabbare än snabbt med boende, för det här med att inte kunna kalla någonstans för hem är inget för mig kan jag lova. Jag längtar efter att tända doftljus, att slappa när ingen ser på och kunna ha mina kläder uppackade i en byrå istället för i en resväska. Hoppas det sker snart. 
 
Därför hoppas jag på ny Berlininspo här på bloggen inom kort, det underlättar att vara i Berlin när internet tryter. Tiden kommer dock vara knapp i livet framöver med heltidsplugg samt 80% praktik men jag håller tummarna för att det går. Jag känner att jag vill göra allt och jag vill göra nu. När annars? Vi skrivs snart igen med nya tips och Berlinfunderingar.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...