Somriga aktiviteter i Berlin

Sorry för tystnaden / de få ord som kommit upp här på sistone. Jag har landat Sydney där jag ska spendera ett par månader innan jag flyttar tillbaka till Berlin igen. "Flytten" hit har i alla fall fåt mig att komma på ett par ämne till bloggen som jag inte tror jag hade tänkt på annars.
 
Jag flyttade till Berlin när jag redan kände staden och visste var saker låg och hur det var men om man är helt ny - vad gör man då? Vilka områden är trevliga, vad skiljer dem åt, vad kostar saker och ting och hur kommer man igång med sitt liv? Det är ett par av de saker jag ska se till att svara på inom kort.
 
Tills dess vill jag dela en länk med elva stycken olika aktiviteter för varmt väder som Visit Berlin har skrivit ihop. Jag kan tänka mig att den första punkten är den som är mest aktuell om du befinner dig i Berlin. På samma ämne som det så skrev jag ett inlägg om Wannsee Strandbad för ett år sedan, det kan du läsa här. Så trevlig sjö för svala bad!
 
 
0 kommentarer publicerat i Se & göra i Berlin, Sommar i Berlin;
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Wannsee, Wannsee strandbad, bada i berlin, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, sjöar, sommar, sommar i Berlin, visit berlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...