Best of Berlin, juni 2018

Så var det redan juli! Som ni kanske märkt på antal inlägg här på Best of Berlin i juni så sprang den senaste månaden i väg och snart är det dags för mig att bege mig ut på ett äventyr. Innan dess ska vi dock köra en recap på juni och efter det har jag preppat med en drös trevliga inlägg. 

 
Först ut i juni så delade jag med mig av mina tankar kring hotellet Fjord. Nje blev kontentan av det. Trevligt läge fast med överpris, som nästan heter duga. Om man vill lägga pengar på ett rum med egen terass så kanske det faller en bättre i smaken men annars - nej. Läs mer om det här.
 
I sann semesteranda så tipsade jag även om ett utflyktsmål ett par timmars bilresa norr om Berlin - Rügen och då framför allt kustorten Binz. Så mysig liten stad som bjuder på vacker strandpromenad, god mat och lika vackra solnedgångar (något jag har en hockup på på somrarna...). 
 
Till sist så kom även ett inlägg om Balzac coffee upp här på bloggen. Så många timmar jag spenderat här, drickandes smoothie eller varm choklad, snackandes med personalen eller chattandes med systrar. Vardagligt och trevlig ställe, om du frågar mig. 
 
Och så skrev jag ihop vad du hinner med en dag i Berlin (så sparkcykel). Halva stan runt, visar det sig. Vätskepauser och matraster kom med på listan som du kan spana in här. Bland annat så besöktes Ampelmanncafé vid James-Simonpark som är min favorot under somrarna i Berlin. Trevligt häng är garanterat här, så missa inte detta om du besöker Berlin ♥
 
James-Simonpark i solsken
0 kommentarer publicerat i Se & göra i Berlin, Äta och dricka i Berlin;
Taggar: Ampelmann café, Balzac, Balzac coffee, Berlin, Best of Berlin, Binz, Fjord hotel Berlin, Hotell i Berlin, James-Simon-Park, James-Simonpark, Park Gleisdreieck, Potsdamer platz, Rügen, Sparkcykel, Utflykt, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, bo i berlin, km för km
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...