Låt oss göra come-back...

 
Inlägg har skrivits, raderats, skrivits om, och raderats igen. Detta året har varit speciellt på så många plan och vi alla har nog gjort ändringar och förändringar vi inte gjort tidigare. Men nu är det höst och liksom alla därute beskriver så finner även jag hösten vara en nystart av rang. Så nu kör vi. Tillbaka till gamla banor, för inse att gamla banor också kan vara goda banor. 
 
Tillbaka till recensioner av mumsiga restauranger, mysiga (coronavänliga) barer och likaså vänliga aktiviteter som kommer pynta vår höst i Berlin. Efter en otroligt lugn vår känner jag att staden börjar vakna till liv igen, mer och mer, för varje vecka som går. Först av tyskar på besök i huvudstaden men nu även av andra nationaliteter som tar tillfället i akt att flykta och utflykta. 
 
På inget vis uppmanar jag till resor i denna tid, för vi vet nog alla att man mest borde stanna hemma, men detta till trots. Denna sida, har jag lärt, är till lika stor del till för boende Berlinare som turistande Berlinare. Oavsett, välkomna! Låt oss göra come-back i denna vackra höst-stad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...