Vegan living - vietnamesisk mat i Berlin

I juni så skrev jag ett inlägg här på bloggen om Soy som serverar vegansk vietnamesisk mat och avslutade inlägget med att jag dock tycker att Soy har mött sin överman... som i snäppet godare vietnamesisk vegansk mat. Den tycker jag du hittar på Quy Nguyens Vegan Living, som ligger vid Hackescher Markt. Ett litet ställe som serverar god mat snabbt och som känns genuint på något vis. 
 
Priserna här är bättre än på Soy och ja, överlag så gillar jag helt enkelt detta ställe mer. Liksom på Soy så är det ofta mycket folk men då personalen och köket är effektiva bör det inte ta så lång tid för dig att få bord om hungern slår till. De har öppet från kl. 12 till kl. 22.30. Så vad väntar du på? Sväng förbi Vegan Living för lite smarrig och smakrik mat. Du kommer inte ångra dig!
 
En kommentar publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Best.Of.Berlin, Quy Nguyen, Vegan Living, Vietnamesisches, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, hackescher markt, vegan, veganskt, vietnamesiskt
#1 - - Therese:

Håller helt med dig! Har inte förmånen att bo i Berlin, men kommer hit flera gånger per år. Supergod mat och kaffet är magiskt!

Svar: Ja, älskar deras mat! Dessvärre inte blivit så mycket av den nu under corona men måste svänga förbi en dag för take away :)
Best of Berlin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...