The Avocado

För ett par inlägg sedan skrev jag att jag skulle lämna en liten recension över ett café jag besökt nyligen och här kommer den. Cafét i fråga är relativt nyöppnat och heter hippt nog The Avocado. Som de flesta säkert har insett så är just avocado en frukt/grönsak/smarrig sak som är väldigt inne just nu och det har cafét tagit fasta på. 
 
Här möts du först och främst av den mysiga uteserveringen som är placerad på ett av mina favoritstråk i Berlin - längst med Spree mellan Monbijou och Friedrichstraβe. En solig förmiddag gör sig otroligt bra här med solen i blicken och kluckandet från Spree i öronen. Mys i kvadrat!
 
Utöver detta så serverar The Avocado på fräscha rätter i form av gröt, mackor, pannkakor, äggröror och färsta juicer. Allt för att på något vis matcha den trend de ter sig följa. Jag provade en mynta- och vattenmelonsjuice som var trevlig och pannkakor gjorda på avocados som var smarriga.
 
Dock så kostar det fenomenala läget en smula, då fyra små pannkisar (i storlek av svenska plättar) kostar runt 6€. Är du ute efter mycket pannkisar för pengarna är det därför inte hit du ska gå. Men är du ute efter mys längst med Spree och en fräsch upplevelse - absolut. Gå hit och instagramma den vackra maten :) 
 
 
0 kommentarer publicerat i Sommar i Berlin, Äta och dricka i Berlin;
Taggar: Avocado, Berlin, Best of Berlin, Frukost, Monbijoupark, Spree, The Avocado, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, brunch, café, friedrichsstrasse, frühstück, juice, lunch
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...