Balzac Potsdamer Platz

Ett ställe som jag ofta har haft som fika- och chillplats i Berlin är Balzac vid Potsdamer Platz. Varför det har blivit just detta caféet av alla de fina i Berlin kan jag inte riktigt svara på, men - jag tycker att stämningen här är skön. Balzac är en cafékedja som finns på ett par platser runt om i Berlin och just på det vid Potsdamer Platz har blivit min hängplats. 
 
De erbjuder både mackor och fika, varm choklad i olika (smarriga) smaker, juicer och kaffesorter. Jag tycker personalen är trevlig, är snabb på att prata med dig ifall du kommer ofta som jag, och har en avslappnad miljö. Just att det är avslappnat gillar jag och de jagar inte på dig ifall du sitter länge länge.
 
Många caféer i Berlin blir så poppis, som till exempel en annan favorit Zimt und Zucker, att de ofta är fulla och bokade vilket ger att de hellre ser många personer som kommer och går istället för långsamma stammisar som jag :p Ett plus för Balzac med andra ord som inte stressar på oss långsamma själar, hehe.
 
 
0 kommentarer publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Balzac, Balzac coffee, Berlin, Best of Berlin, Potsdamer platz, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, café
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...