Berlin of Berlin, juli 2018

Och så var vi redan inne i augusti. Bitvis springer tiden och bitvis går den såååå långsamt. Sant att jag saknar Berlin från Sydney och här räknar vi ner tills det blir jul i Berlin 2018. Men - innan dess ska vi ta en recap över inläggen från juli - få men naggande goda. Nu kör vi.

 
Härom veckan var det Pride i Berlin och i början på juli skrev jag ett inlägg om vad som skulle hända i Berlin under månadens gång. Ta en titt här om du vill se vad som händer i Berlin en klassisk sommarmånad. Efter detta kom sommarens mest populära inlägg upp här på Best of Berlin - inlägget om Berlins (alla) takbarer / rooftop bars. Takbarer är något av det bästa jag vet och är du som jag måste du spana in dessa ställen. Magiska som få!
 
I sommarvärmen som har varit i år (och fortfarande är på gång, pjuh!) gäller det att hålla sig sval så gott det går och tidigare i månaden delade jag vidare ett inlägg som VIsit Berlin skrivit om 11 sommaraktiviteter att ägna tiden åt. Bland annat bad på Wannsee, världens mysigaste sjö. Läs mer om det här
 
Sist men inte minst så kom månadens sista inlägg upp i början på veckan där jag har beskrivit, efter bästa förmåga, vad jag tycker om Berlins olika stadsdelar (som i mitt hjärta nästan alla har lika stor plats). Det som går som en röd tråd genom Berlin är den härliga multikulturella känslan, mysiga caféer och trevliga parker/vattenhål (i form av åar och kanaler). Berlin i mitt hjärta. 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...