District Mot, vietnamesiskt i Berlin

Ett helgtips! Eller mat-tips överlag, för du måste absolut inte låsa in dig på att gå hit på en helg. Varje dag skulle fungera för mig. District Mot är min nya food-craving. Här äter du vietnamesisk mat i sin bästa form. Alltså, så. himla. gott. Jag har än så länge bara betat mig igenom hälften av deras smårätter, vilka äts som tapas med flera olika som en portion, och det passar mig ypperligt. Chansen att få prova på mer i mindre rätter är ett perfekt sätt.
 
District Mot bjuder in dig till en värld fylld av rökelse, kitschiga plastsaker och asiatisk street food-liknande inredning. Smakerna du får är kantade av sött, surt och salt i en härlig blandning. Jag kan inte få nog. Till detta kan du dricka Tiger, som är en asiatisk öl, eller fräscha juicer. Just sättet att komibnera smaker är anledningen till att District Mot har fått mig på fall. Ja. Om du kan - gå hit ikväll. Du kommer inte bli besviken.
 
 
0 kommentarer publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, District Mot, Rosenthalerstrasse, Saigon, Vietnamesisches, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, hackescher markt, vietnamesiskt, äta i berlin, äta och dricka i Berlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...