Zimt und Zucker, pt II

 
Ytterligare ett frukosttips helgen till ära. Jag har tidigare skrivit om Zimt und Zucker, vid Friedrichstraβes S-bahnstation, och idag måste jag lyfta deras Wohncafe i Wilmersdorf. För att vara ärlig så vandrade jag runt i WIlmersdorf för att prova på ett annat frukostställe - Benedict. Det var dock fullt (som i knöfullt) och jag hade varit tvungen att vänta en timma eller två innan frukosten hade landat i magen. Därför styrde jag stegen mot Zimt und Zucker, vilket för mig är ett säkert kort.
 
På Zimt und Zucker käkar jag helst pannkakor och gröt och denna dag var en grötdag. Risgrynsgröt med varma körsbär (i sann tysk tappning), brötchen med tillbehör och varm äppelmust med mandelsirap och grädde. Så gott, så trevligt och så värt! Vill ha mer gröt och vill framför allt ha med äppelmust med mandelsirap. Vilken grej!
 
0 kommentarer publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Fruhstück, Frukost, Wilmersdorf, Zimt und Zucker, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, uhlandstrasse, weekend, wohncafé
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...