Hej februari!

Dags för februaris summering genom Best of Berlins tidsspann. År 2012 och 2013 höll jag precis på att smyga igång bloggen och i februari 2013 kom ett ensamt inlägg - med min nedräkning inför våren och årets första tur till Berlin. Längtan var stor! 2015 skrev jag ett inlägg om Berlinska restauranger jag hade velat prova.
 
Och, för att vara ärlig, så har jag fortfarande ett par kvar på listan. Delvis på grund av att jag hade glömt bort att listan fanns. Bra med påminnelser här då, helt klart :) Aunt Benny får ha sig ett besök inom kort, känner jag nu! Knofi har blivit ett av mina favoritmatställen sedan dess, så lite har jag hunnit med i alla fall :p
 
Mat på Knofi ♥
 
2016 skrev jag ett inlägg om hur man kunde maxa sin ledighet (i Berlin) som blev väldigt uppskattat. Tror det får bli en repris på det inom kort. Vilka dagar är perfekta för en tur i Berlin? Ja, snart får du veta med andra ord. Jag skrev även ett inlägg om Berlin på sommaren mot Berlin på vintern och om vad man behöver tänka på om man ska resa till Berlin över påsk. Röda dagar + Berlin, är det en bra kombination? Ja, detta får jag också skreva mer om strax, känner jag.
 
2017 då, då skrev jag inlägg om Berlins alla pulkabackar (perfekt, så här i sportlovstider). Och på tal om sportlov så landade även tipskartan med saker att göra med barn. Eller rastlösa vuxna... Utöver detta skrevs det även inlägg om vad man inte får missa som ny i Berlin. Frollein Langner bland annat. Detta plus att inlägg om mina favoritklubbar i Berlin las ut. Monarch är en av dem.
 
Ja, som vanligt som summa summarum så tipsar jag om att ta en svängom i Best of Berlins arkiv. Här finns mycket att hämta. För den nyhetstörstande kommer dock snart nya inlägg att vila ögonen på, don't ya worry.

0 kommentarer publicerat i Se & göra i Berlin
Taggar: Berlin, Best of Berlin, Frollein Langner, Monarch, barn i berlin, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, påsk i Berlin, resa till Berlin, sportlov
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...