Best of Berlin, augusti 2017

Tiden springer iväg nuförtiden tycker jag. Just nu bor jag lite i en resväska, mellan Småstaden, städer där jag gör olika utbildningar, och Berlin. De senaste dagarna har spenderats i Köpenhamn och nu är jag i Berlin igen (Skönt att vara hemma!) Jag har längtat efter alla de där sakerna jag nämnde förra veckan... ♥ Vi ska i vilket fall sammanställa Best of Berlins augustimånad på bloggen. I jämförelse relativt få inlägg men ack så naggande goda.

 
Jag fick berättat vad som stod på att-göra/önskelistan för tillfället. Sommar, njut, sol och bad stod på schemat. Tips att spana in om Berlin landar ytterligare fina dagar nu när september har tagit sin början. Inlägg om livet i Berlin har också dykt upp här på bloggen. När tiden kom för mig att lämna min gamla lägenhet (som skulle renveras, och jag helt plötsligt stod utan boende) kom också känslan av kärlek, tacksamhet och allt vad Berlin har gett mig. Inte kan jag lämna detta nu?! Nej... Småstaden må vara platsen där jag växte upp, men Berlin är platsen där jag lärde mig leva.
 
Jag skrev ett (kort) inlägg om Daluma, som påminner om min favorit Beets&Roots - med smarriga vegetariska skålar av godsaker, och deras fantastiska treat Supertreat. Kaffedrink där den är som bäst. Ett inlägg om vad som hände i Berlin en helg i augusti dök sedan upp innan ytterligare ett fikainlägg (uppenbarligen min nya favoritkategori ;) ) Schokofabrik. Ett mecka för de som gillar choklad eller som har lust att ta en powernap under fikastunden. Så värt alltså. Just idag sitter jag på St. Oberholz och jobbar (recension kommer förstås!) men en annan dag får det nog bli Schokofabrik.
 
 
 
Det inlägg - och innehåll - som jag är mest nöjd över i augusti är dock A Never Ever Ending Love Story. Alltså MUMS. Ja, stora bokstäver behövs. Så smarrig frukost att jag smäller av. Att sedan både miljön och själva maten är som gjord för instagram gör inte direkt saken sämre. HIt rekommenderar jag alla att gå.
 
Ja, det var det hörni. Nu kör vi igång september. Jag känner att om jag är i Berlin i höst så gör det inget om det är ruggigt eller regnigt (ofta på samma gång, right?!). Här är jag alltid lycklig, klyschigt eller ej.

0 kommentarer publicerat i Äta och dricka i Berlin
Taggar: 5 snabba, A Never Ever Ending Love Story, Berlin, Best of Berlin, Daluma, Frukost, Schokofabrik, berlinblogg, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, caféer, fika, frühstück, händer i Berlin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...