Boende i Berlin

Det var ett bra tag sedan vi snackade om boende i Berlin. I början av juni är det dags för mig att bege mig mot stan igen och då var det även dags att leta rum för denna gången. Vi brukar bo på hotell, för att vi är ganska bekväma personer, och alla gånger hittills har vi landat vid Ku'damm. Ivbergs, Scandic, Mark, Park Plaza, Mercure, Quentin, Artim, Axel... alla har fått ett eller ett par besök från oss och denna gången blir det Scandic igen.
 
Så, varför väljer vi alltid att bo vid Ku'damm? Punkt 1: Det har blivit en vana. En vana som vi denna gången tänkte bryta, men efter lite spaning så märkte jag att hotellen kring Ku'damm även är billigare än övriga ställen i stan. Varför kan jag inte svara på. Men, på min (nyligen inrättade) att sova-lista ligger tre hotell, där två inte ligger vid Ku'damm. Duktigt, eller hur? ;)
 
Jag är intresserad av;
 
Pics: Booking.com, klicka på bilden för att komma vidare.

Monbijou verkar vara ett grymt mysigt hotell och ligger i ett av mina favoritområden - området kring Hackescher Markt. Här hittar du mängder att mysiga restauranger och lokala butiker.
 
Fjord har en mer modern touch och grejen här är ju att du kan välja rum med terrass! Något för i sommar, helt klart, så jag sparar den till då. Ligger dessutom vid park Gleisdreieck där man kan hänga på sommaren.
 
Riu är ett nybyggt hotell, vid Ku'damm, som vi är sugna på. Kanske mest för att vi har sett hotellet växa fram under årens lopp. Ska vara häftigt, med en fin utsikt om man får rum lite högre upp.
 
För nu är jag i alla fall nöjd över mitt val att bo på Scandic i juni och det är även ett hotell jag rekommenderar alla, om ni vill bo vid Ku'damm, ha fina moderna rum, god frukost till ett bra pris. Win! Om du vill läsa mer om olika hotell jag bott på, och därav recenserat, så klickar du in under kategorin "Bo i Berlin".

0 kommentarer publicerat i Bo i Berlin
Taggar: Alsterhof, Artim, Axel, Berlin, Hotell i Berlin, Ivbergs hotel Premium, Mercure, Park Plaza Kudamm, Trevligt boende i Berlin, berlinguide, berlintips, best of berlin, bestofberlin, bo i berlin, booking.com, castor, mark hotell, quentin design hotel, scandic
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...