Berlins Bite Club

Mat i magen, disco i kroppen (och i öronen) och vinden från Spree i håret? Allt detta kan du få idag hos Bite Club som bjuder in till matfest med Food trucks som tema. Baren kommer vara fylld med vin., whiskey och öl och i sann street food style tar du det som det kommer. Så - är du i stan i helgen - ta dig en svängom till (och på) Bite Club. Något avis att jag är hemma just nu men snart, snart är det min tur!
 
Inträdet är idag gratis och evenemanget börjar kl. 17 och håller på tills folk tröttnar = framåt morgonen. Berlin alltså <3 Läs mer här via Bite Clubs hemsida.
 
Pic: Bite Club
 
När vi ändå snackar om vad som händer i Berlin i helgen kan jag påminna om Classic Open Air Festival som pågår just nu, att det med start idag är Berlin Beer Week - perfekt för de som är ölälskare (liksom jag själv) eller att det imorgon är dags för Christopher street day (Berlins Pridefestival). Pridefestivalen vandrar genom stan, från Ku'damm till Brandenburger Tor, så förvänta dig feststämning och kärlek runt om i stan.
 

#1 - - Anonym:

Hej. Vet du hur man smidigast tar sig från flygplatsen Tegel till Kunfurstendamm? // Anette
www.anettan.blogspot.se

Svar: Hej Anette! Ledsen för sent svar! Från Tegel tar du dig smidigt till Ku'Damm med buss X9 som står utanför stora hållplatsen på flygplatsen :) om du vet med dig att du ska åka mycket kollektivtrafik under din Berlinvistelse så hade jag köpt dagsbiljett redan på Tegel. Den köper du ur gula boxar som också står vid bussarna, om det verkar krångligt så är där värdar som kan hjälpa dig välja rätt. Ha så skoj i underbara Berlin 😊
Best of Berlin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...